NIEUWS//PUBLICATIES

03 sep 2018

Mijn website is nu LIVE!

Apetrots en reuze benieuwd tegelijk, mijn website is klaar en staat nu LIVE! 

Sinds zes maanden ben ik actief als zelfstandig ondernemer. In die periode mocht ik direct mooie klussen doen voor klanten, daardoor nam de ontwikkeling van mijn website iets meer tijd in dan gepland. Maar vanaf vandaag is mijn digitale visitekaartje helemaal af én in de lucht! Met grote dank aan Chantal de Kramer van VAK Apart, zij is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van mijn huisstijl én website. Top gedaan!

Op mijn website kan iedereen zien waar ik voor sta en wat ik kan betekenen. Ik sta open voor suggesties, dus heb je een vraag of opmerking over mijn website dan hoor ik dat graag. Wellicht kan ik hetzelfde doen voor jou? Voor wat hoort wat.

De komende maanden ben ik beschikbaar voor een klus. Wil jij van jouw merk een sterk merk maken of kun je mijn hulp tijdelijk goed gebruiken voor een ad interim functie? Mail naar info@martijnhuisman.nl of neem telefonisch contact met mij op via telefoonnummer 06-2702 5426.

Klik hier om naar de homepage van mijn website te gaan!

 

martijn-huisman