NIEUWS//PUBLICATIES

30 okt 2018

Vodafone remixt Spargo! Lovin’it.

Vodafone steekt oude hit Spargo in nieuw jasje.

Het gaat niet om Wat je doet, of om Hoe je het doet. Het gaat alleen nog maar om Waarom je het doet. En Vodafone laat met deze docu-commercial dat ze het goed hebben begrepen.

In de nieuwe Vodafone commercial maken muzikant Jazzi Bobbi en haar vader Ellert Driessen, voormalig zanger van Spargo, een moderne versie van de hit ‘You and Me’. De video moet laten zien dat je door technologie, muziek aan een nieuwe generatie kunt doorgeven, aansluitend op Vodafone’s vorig jaar geintroduceerde, overkoepelende merkclaim ‘The Future is Exciting. Ready?’.

Met deze campagne willen we mensen inspireren en laten zien dat de mogelijkheden van morgen, vandaag al beschikbaar zijn en je vooruit kunnen helpen. Het is mooi om te zien hoe het netwerk nieuwe mogelijkheden dichterbij brengt dan ooit’, licht Laura van Gestel, manager commercial communications VodafoneZiggo toe.

[Bron Adformatie]

Beluister hier het resultaat van de remix van Sprago’s hit ‘You and me’, ik vind het ‘m leuk maar er gaat wat mij betreft niets boven de

martijn-huisman