FAQ

Veel gestelde vragen

Hopelijk heb je de info kunnen vinden die je zoekt. Check anders de FAQ’s of neem contact me me op. Ik help je graag verder.

Kan ik ook 1 van de drie i's door Martijn laten doen?

Ik werk volgens het principe van mijn eigen 3 i’s: identiteit, imago en instinct. Deze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het gaat erom dat we aandacht geven aan alledrie de i’s en deze met elkaar verbinden. Dan wordt je pas echt een sterk merk en doe je een waardevolle investering voor de langere termijn.

Het heeft geen enkele zin om te focussen op één van de drie i’s, als de andere twee niet op orde zijn. Dat levert op termijn geen enkel resultaat op, zonde van het geld en de energie.

Uiteraard inventariseer en beoordeel ik eerst wat reeds voorhanden is. Iets wat al goed is gaan we niet opnieuw doen. Op die manier kun je mij prima voor één van de drie i’s inzetten. Dan gaan we de ontbrekende i ontwikkelen en verbinden aan de twee reeds beschikbare i’s.

Wij zijn een start-up, kan je ons ook helpen?

Uiteraard! Voor een start-up geldt ‘Je hebt maar 1 keer de kans om een verpletterende indruk te maken.’ Het moet gelijk goed zijn.

Aan de hand van de drie i’s van Martijn Huisman ontwikkelen we een uniek merkverhaal en brengen we gehele merkbeleving (imago en instinct) in lijn.

In vergelijking met bestaande merken is het voordeel van een start-up dat je alles greenfield kunt opbouwen en het merk doelgericht kunt positioneren. Het voordeel van een bestaand merk is (hopelijk) het vertrouwen van bestaande klanten in het merk.

Wat kost het om Martijn Huisman in te zetten?

De eerste gesprekken kosten uiteraard niets, daarin leren we elkaar kennen. In deze gesprekken help ik jou de specifieke behoefte van jouw merk of organisatie te identificeren en filosoferen we met elkaar over mogelijke oplossingsrichtingen.

Indien je daarna gebruik wilt maken van mijn diensten stellen we samen de exacte opdracht vast. Een opdracht kan worden uitgevoerd tegen een vooraf overeengekomen prijs of door mij voor een bepaalde periode in te huren tegen een scherp uurtarief.